HTML

münsteri miegymás

Észak-Nyugat Németországban, a Holland határtól nem messze, Münsterben próbálkozom a mester szakkal. Írok, hogy idővel visszanézhessem, milyen volt. És Ti is képet kaphattok. Az egész a teljesség igénye nélkül természetesen. Isti / Blasi

csak úgy képek

minden, amit nem csoportosítok, idővel ide kerül:
Germany minden

Facebook

Klikk, ha tetszik:

Friss topikok

  • zsigmond.judit1974: emelje csak, hajrá! (2011.02.19. 11:26) átvezető
  • : De. :) (2010.10.03. 23:12) bürökrácia
  • blasee: ..:) ja, ez hiányzik belőlem, a vesenyszellem. De amúgy igazad van, csak talán már nem sorstársakn... (2010.05.19. 20:33) sulis dolgok..
  • blasee: Előfordul:) (2010.05.06. 00:00) bici és a velejárók
  • blasee: köszi, üdv oda is! (2010.04.22. 18:45) taking the kitchen

egy hét nyár

2010.06.07. 01:05 blasee

Huh a héten végig jó időnk volt. Pontosan hétfőtől máig! Ki is használtam és most így vizsgidősuck előtt próbálok lógni sokat az Erasmusokkal is, mert jó arcok, jó programokat szerveznek és többségében németül beszélnek.

Resized JPEG graphic Resized JPEG graphicEnnek eredményeképp voltam velük a héten többször strandröpizni meg Aachenben egy napot kirándulni. Szal a német tudásom  szerintem nagyléptékkel improveoltam, de aztán ma röpi után már úgy ki volt a beszédközpontom, hogy a 3 nyelvből sztem egyiken se tudtam megszólalni. Lehet erre rásegített a 3 óra játék a tűző napon:) Angolul egyáltalán nem ment, németül meg a tudott kevésnek a foszlányai mutakoztak. A magyarom mostanra helyrejött.


Szal mostmár esik is, holnaptól megint északisrakosat játszunk. Aranyosan jelez az asztalon a kis időjárás jelző widget. Hőmérsékletben nem lesz hideg, de a felhőkmegesőkmegvillámok nem bíztatóak. Igazából jobb is így, legalább nem mondom sulizás közben, hogy bár kint lennék:
 Resized JPEG graphic

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blasi.blog.hu/api/trackback/id/tr202061841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása