HTML

münsteri miegymás

Észak-Nyugat Németországban, a Holland határtól nem messze, Münsterben próbálkozom a mester szakkal. Írok, hogy idővel visszanézhessem, milyen volt. És Ti is képet kaphattok. Az egész a teljesség igénye nélkül természetesen. Isti / Blasi

csak úgy képek

minden, amit nem csoportosítok, idővel ide kerül:
Germany minden

Facebook

Klikk, ha tetszik:

Friss topikok

  • zsigmond.judit1974: emelje csak, hajrá! (2011.02.19. 11:26) átvezető
  • : De. :) (2010.10.03. 23:12) bürökrácia
  • blasee: ..:) ja, ez hiányzik belőlem, a vesenyszellem. De amúgy igazad van, csak talán már nem sorstársakn... (2010.05.19. 20:33) sulis dolgok..
  • blasee: Előfordul:) (2010.05.06. 00:00) bici és a velejárók
  • blasee: köszi, üdv oda is! (2010.04.22. 18:45) taking the kitchen

2ésfél hónap

2011.02.18. 19:19 blasee

Szal a Berlini út már az múlt évtizednek tünik kb.

Utána egészen a karácsonyi hazautazásig a főként ott megismert erasmusos társasággal lógtam, suli meg ment alapjáraton: órákra bejár(ogat)tam, házikat csinál(gat)tam.

Hazautazás előtti hét megkoronázta: Sulc kijött egy hétre, és asszem 1 vagy 2 estét leszámítva mindig mentünk vhova bulizni. Hazamenni nem volt kedvem, mert éreztem, hogy mikor idén januárban visszajövök már más lesz.

Otthon szuper karácsonyozás, szilveszterezés ahogy annak lennie kell.

Visszajövetelkor még pont elmentem ilyen 'skiing seminar'-ra egy hetet, ami hatalmas volt, de utána meg éles váltás, mert szorgalmi időszak utolsó hetei és vizsgaidőszak kezdete. Egybe lógott, mert utolsó héten már volt előrehozott vizsga (jó corvinusos idők mintájára), ami idén pont a legnehezebb volt (rettegett Formal Specifications) így már 3héttel előtte elkezdünk tanulni rá. De ezzel semmi gond, így kell lennie.

Csak az elején esett rosszul, hogy látom, h az erasmusosok még mindig 100on pörögnek én meg már nem vehetek részt. Aztán rájöttem (vagy csak ezt mesélem be magamnak), én már azt/őket úgyis meguntam, és ha szabadidőm van akkor inkább a szaktársakkal vagyok. Meg úgyis pont a legszimpatikusabbak nem maradnak kövi félévre.

Na ennyi kb. Annyit még hozzátennék, hogy ez a félév jelentősen könyebb mint az előző, de ezt majd leírom talán majd egy félévösszegző posztban.

Most a végére maradt a legmagolósabb tárgyam, így egy hete a könyvtár a barátom. Így péntekre már rohadt unalmas, már az is csak részlegesen dob fel, hogy teli van fullos csajokkal. Bár most így negyed8kor már ők is elhúztak és csak a nerd-ök maradtak, meg egy ősprof akik még ilyen nemtom-hogyhívják minidia-kivetítővel olvas ezer éves cikkeket, a kislánya meg szekálja.

Szólj hozzá!

átvezető

2011.02.18. 18:56 blasee

Két ok váltja ki, hogy megint írok.

1. még egy órát el kell töltenem a könyvtárban, és tanulni ma már nem bírok
2. a statisztika szerint még mindig vannak látogatók!

Szal ha jól számolom, kicsit több mint két és fél hónapja nem írtam ide.

Miért? Mert megtaláltam máshol az önkifejezés lehetőségét.

Persze nem, sosem azért írtam ezt a blogot. Inkább csak azért mert mindig is ki akartam próbálni, de értelmét nem láttam nem volt témám, míg ki nem költöztem. Szal kipróbáltam, nem rossz, még olvasók is vannak, de vmiért a motiváltságomat vesztettem.

Szerintem legfőképpen mert:
-elég aktív kapcsolatban vagyok kb mindenkivel via skype/e-mail/facebook, szal bőven kimesélem magam
-még annyit se unatkozom, mint még az elején:P

De mivel az alapcél, hogy évek elteltével visszaolvashassam, hogy milyen volt itt, mégsem adom fel. Tartom a szuper rendszertelenséget, sőt még lehet az inkonzisztencia szintjét is emelni fogom, ki tudja.

1 komment

süti beállítások módosítása