HTML

münsteri miegymás

Észak-Nyugat Németországban, a Holland határtól nem messze, Münsterben próbálkozom a mester szakkal. Írok, hogy idővel visszanézhessem, milyen volt. És Ti is képet kaphattok. Az egész a teljesség igénye nélkül természetesen. Isti / Blasi

csak úgy képek

minden, amit nem csoportosítok, idővel ide kerül:
Germany minden

Facebook

Klikk, ha tetszik:

Friss topikok

  • zsigmond.judit1974: emelje csak, hajrá! (2011.02.19. 11:26) átvezető
  • : De. :) (2010.10.03. 23:12) bürökrácia
  • blasee: ..:) ja, ez hiányzik belőlem, a vesenyszellem. De amúgy igazad van, csak talán már nem sorstársakn... (2010.05.19. 20:33) sulis dolgok..
  • blasee: Előfordul:) (2010.05.06. 00:00) bici és a velejárók
  • blasee: köszi, üdv oda is! (2010.04.22. 18:45) taking the kitchen

túl az első vizsgán

2010.07.20. 16:51 blasee

yess, just look what i've done:
megírtam életem első master vizsgáját és egyben életemben először írtam vizsgát angolul :)

na persze nem mintha 43-at 54-el angolul máshogy kéne összeadni, de akkor is jó érzéssel töltött el mikor kijöttem, h igen, szerintem átmegyek !! :)
(most mondhatnám, hogy görbülni fog, de itt az 1-es a legjobb és az 5-ös a fail :P)

nagyon erősen remélem, hogy a többi vizsgánál is hasonló érzésem lesz, de a jelelegi kilátások nem ezt mutatják, főleg most az EAI vizsga lett para, mert a recap óra szlogenje a következő volt: "study everything, we can ask anything" és hozzáadták, hogy az összes házifeladatot és vendégelőadós anyagot is nézzük át.
Ez így összességében szimplán SOK...

vannak mások is:
-Adriana meg Henrike elvittek a strandra, és wow (dejó, hogy a gyilok kánikula után és a vizsgák közepette jövök rá) nagyon jó hely. 2eu a beugró, 5perc canga innen, 3 medence, + nagyadag lehülés és felüdülés.
-Polak tegnap este befutott Berlinből és olyanokat mesélt ami alapján jogosan feltételezem, hogy Berlin kemény hely:) szal alig várom, h majd nekem is beleférjen a visit.

őőő asszem most ennyi...
pusz,i

Szólj hozzá!

életjel

2010.07.13. 20:23 blasee

bár akit jobban érdekel úgyis tudja, hogy életben vagyok, mert megy a pörgés ezerrel, csak a blog maradt ki:)

a napokban sokminden volt (még érdekes dolgok is):

  • múlt héten volt egy Erasmusos szépruhás megmozgás, ahova mindenkinek vinni kellett vmit special traditional dish-t, szal bazinagy zabálás volt. Én Ergin török mittomén micsodájába szálltam be, de Meli (helyi magyar lány) csinált egy fullos tojásos lecsót.
    (képfeltöltés vizsgaidősuck után várható)
    A kajálás után hajnalig tartó dajdaj volt, ami olyanokat eredményezett, hogy másnap akkor mentem halálnyugodtan órára mikor a többiek jöttek ki, aztán kövi órán egyenesen ülve, tanár felé fordított arccal, széles mosollyal aludtam.
     
  • a hétvégén melegrekord volt a környéken, közel 40 fok, légkondi sehol, mert északon nem éri meg. Élveztem mint a partra vetett hal! A szomszéd afro csaj azt mondta, hogy ő sem volt még ilyen melegben, mondtam neki, h ahhoz képest jó a színe.
     
  • megjött a számlakivonat és voltak meglepik...
    a havi 23 euros internet 'beugró' pénze 104euro volt...
    lehúzott az o2 25 euróval, akiktől ugye nem kaptam meg a telefont...
     
  • Elmentem o2-be, hogy mi az anyámkínja a lehúzás, aztán mondta, hogy ők csak egy üzlet, hívjam fel a központot. Mondtam, h kérem szépen hagy ne már én. Mondta, hogy végülis miért ne, szal kiderült, h írnom kell egy regular levelet a központba Nürnbergbe, aláírva, hogy cancel contract PLZ..
    Menjenek már a picsába, hogy nem adják ki a telefont, lehúznak, és még én menjek postára meg írjak levelet. o2 ultragáz. Mondták, hogy valszeg visszaadják a pénzt, mert nem akarnak elégedetlen ügyfeleket. Neee olts!!!
     
  • tegnap éjfélig közös tanulás után jött a mail 'kedves' német csoporttársamtól, hogy mára legyen befejezve a közös házi rám jutó része, így még 2-ig házi írás. Reggel első mail 7:35-kor tőle, hogy köszöni a gyors megoldást, kicsit megváltoztatta. Na kb kukába dobta a munkám és újat írt. Ezt másodjára játszotta el... le******t...
    (igaz írtam neki, hogy a bullshit generatort bekapcsolva írtam a részem, de ettől még sztem totál jó volt)
     
  • Bementünk tanársegédhez h magyarázza el az 1ik feladatmegoldást. Hát elég comedy volt, a szokásos csodaszó volt a válasz: ASSUME. Mondta, hogy nem tudja miért van úgy, de a vizsgában bátran írjuk az adott lépés elé, hogy 'we assume that' x = y és akkor no para... na LOL:) És ez már rég nem az első assume story:)
     
  • kajánál összefutottunk egy orosz sráccal és leecsetelte nekünk, hogy ha bizonyítani tudjuk az egyetemnek, hogy szegények vagyunk, akkor elengedik a tandíj felét!! Mondom mi számít szegénynek? havi 950euro alatti income!! hát akkor nem cseppet vagyok szegény:) Szal srác mondta, h elmond mindent hogy kell, ő már 2 éve így csinálja, szal remélem nekem is összejön!!

Na kb ennyi:)
ja igen, és Ergin olyan jól megszerelte a bicijét, hogy dobhatja a kukába kb :):):)

Ma még felfedeztük a központi könyvtárat. Nemrég lett felújítva. elég baba, és teli van csajjal:) Hétvégén lehet azt választom a 10nm-em helyett, s még légkondi is van:)
Jöv hétfőn első vizsga !!! paraaaa

Vizsga után este jön Polak 4 napra, necces lesz a sok tanulás közepette, de majd vmi lesz.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása